Menamer prijswinnaars week 24

Een nieuwe week en dat betekent weer volop prijzen voor kaatsers uit Menaam. Van afdelingswedstrijd tot door elkaar loten en van Balk tot Franeker, overal werden prijzen meegenomen door verschillende Menamers.

En het begon deze week al op dinsdag 11 juni toen Danny, Ties en Jurrit er bij de Waadhoeke Cup (afdeling Regio) in Berltsum met de 3e prijs vandoor gingen. Een prachtig resultaat voor onze welpenjongens.

Vervolgens was er op vrijdag 14 juni een 1e prijs in de herkansingsronde voor Jasper bij pupillenjongens door elkaar loten regiowedstrijd in Franeker. En na een prijs met de afdeling eerder deze week, was er op zaterdag een 1e prijs in de herkansingsronde voor Danny bij de welpenjongens door elkaar loten Regiowedstrijd in Kimswerd.

Net als doordeweeks vielen de welpenjongens zondag bij de afdelingswedstrijd in Irnsum opnieuw in de prijzen. Ook nu was er een hele mooie 3e prijs voor Danny, Ties en Jurrit. Tot slot pakte Pieter in Balk de krans en dus een 1e prijs bij de Schooljongens in de B-klasse van de KNKB.

Alle prijswinnaars van deze week namens V.v.V. Menaem van harte gefeliciteerd!

Geef Menamer prijswinnaars aan ons door

Om het overzicht met Menamer prijswinaars iedere week zo compleet en volledig mogelijk te maken, kunnen we niet zonder jullie tips.
Heb je een prijs gewonnen laat dit (met foto) aan ons weten via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@vvvmenaem.nl

Meer nieuws

2e prijs Jelte bij de welpenjongens op 5 juli in Wijnaldum

Menamer Prijswinnaars week 27

Het afgelopen weekend zijn er wederom een aantal jeugdleden van V.v.V. Menaem in de prijzen gevallen. Vrijdag was er een regiowedstrijd van de KNKB voor

1e prijs voor Pieter bij de Schooljongens in Deinum op 29 juni

Menamer Prijswinnaars week 26

Ook het afgelopen weekend is er weer een flink aantal bekers en kransen door (jeugd)leden van V.v.V. Menaem gewonnen op de kaatsvelden in heel Fryslân.

Douwe, Nikkie, Jasper en Jesper met de gewonnen prijzen in St.-Annaparochie op KNKB regiowedstrijd pupillen 21 juni 2024

Menamer Prijswinnaars week 25

Net als de voorgaande weken was ook deze week geen uitzondering. Er werden verschillende prijzen gewonnen door kaatsers en kaatsters uit Menaam.  Op vrijdag werd er