Net als de voorgaande weken was ook deze week geen uitzondering. Er werden verschillende prijzen gewonnen door kaatsers en kaatsters uit Menaam.

Op vrijdag werd er een regio in Sint Annaparochie een KNKB regiowedstrijd georganiseerd is diverse jeugdcategorieën door elkaar loten. Er waren ruim 100 deelnemers actief! Bij de pupillen gingen de volgende  Menamers met een prijs naar huis. Nikkie won bij de pupillenmeisjes een 1e prijs net als Jasper bij de pupillenjongens. In die laatste categorie gingen ook Douwe (met een 2e) en Jesper (met een 3e) prijs terug naar huis.

De dag erna op zaterdag viel Youri in de prijzen bij de Heren Eerste Klasse met een 3e prijs in Wijnaldum. Daarnaast was er op die dag ook weer succes voor Jelly bij de KNKB Meisjes B-Klasse. Bij de door elkaar loten wedstrijd in Hommerts ging zij er nl. met de 1e prijs en een krans vandoor.

Namens V.v.V. Menaem ook de Menamer winnaars van deze week weer van harte gefeliciteerd met hun prijs!

Geef Menamer prijswinnaars aan ons door

Om het overzicht met Menamer prijswinaars iedere week zo compleet en volledig mogelijk te maken en van foto’s te voorzien, kunnen we niet zonder jullie tips!
Heb je een prijs gewonnen laat dit (met foto) aan ons weten via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@vvvmenaem.nl