Opening Keatsmuorre

De afgelopen weken is er keihard gewerkt om de Keatsmuorre te realiseren.

Er is gegraven, beton gestort, muur geplaatst, speelveld gecreëerd en rondom betegeld. Het resultaat mag er zijn. Er staat een prachtige Keatsmuorre.

Op vrijdagmiddag 3 mei om 15:00 uur wordt de Keatsmuorre officieel geopend door wethouder De Pee van gemeente Waadhoeke. Daarna zijn jullie kaatsliefhebbers aan zet; maak gebruik van de Keatsmuorre en daag jezelf en je vrienden uit voor een potje wallball.

uitnodiging kaatsmuur