P.H. van der Tuin Kind/Ouderpartij

Tuin v d logo
Tuin v d logo
 
Zondag 6 september wordt de kind/ouderpartij gekaatst met een prachtig aantal parturen: 28! De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door de buren van het kaatsveld: Bouwbedrijf P.H. van der Tuin; waarvoor onze hartelijke dank. Vele kinderen kaatsen met hun ouder, bij een aantal hebben wij een kaatsmaat gezocht. 
Er wordt gekaatst met een luchtbal; een kaatswant wordt dan niet gebruikt; in ieder geval niet door de ouders en de oudere jeugd. Er wordt geen inleggeld gevraagd. 
 
We verwachten jullie 11 uur op het kaatsveld.  De kantine is geopend, er is soep, de frituur gaat aan en ook andere consumpties zijn te verkrijgen. Vanwege Corona-maatregelen bij voorkeur met de pin betalen.
 
Jaja en we houden ook nog een verloting met prachtige prijzen; we gaan twee rondes houden. De lootjes zijn 1 euro per stuk en 6 voor 5 euro. Tja, vanuit Corona-maatregelen wordt de wijze van verkoop wat lastig. De verkoop van de lootjes zal aan een tafel zijn; graag gepast betalen en het geld in een bakje leggen. De lootjes liggen daar dan klaar. Vooral met elkaar erop letten dat de afstand van 1,5 m wordt aangehouden.  De kleedboxen blijven dicht, de douches worden niet gebruikt. De toiletten achter de kleedboxen kunnen door een ieder worden gebruikt. De plafonds van deze wc’s zijn afgelopen week fris gewit. 
 
De tent op het kaatsveld kan worden gebruikt om de sporttassen te stallen, om even te schuilen wanneer dit nodig mocht zijn. Na de wedstrijd zal de tent worden afgebroken en gaat dan naar het voetbalveld. Dit is de laatste kaatswedstrijd voor de jeugd dit seizoen. In januari start de wintertraining. Het was en is een raar seizoen met de Corona die op de loer ligt,  gelukkig hebben we voor de jeugd nog enkele wedstrijden kunnen organiseren. 
 
Veel plezier op deze kaatsdag en laat de kinderen genieten van het kaatsspel.
Wil jij ook zo graag in de jeugdcommissie: meld je zondag bij onderstaande!
 
Jeugdcommissie
Elizabeth, Eddie en Annet

 
 
 
 

Meer nieuws

jelle bruinsma

Uitslag Sponsorpartij 2022

Zondag 18 september 2022 Prijzen aangeboden door Bouwbedrijf Jelle Bruinsma 1e prijs Setpoint Team 1 Janna Dijkstra Dirk Boomsma Wybren Dijkstra   2e prijs Casco Montage

301590804 6016324495062068 8289972094637097219 n

Rabo Clubsupport 2022

  Wij doen mee aan de Rabobank Clubsupport; deze actie start vanaf 5 september. Breng je stem uit op V.v.V. Menaem. Je kan alleen stemmen

Uitslag Kind-Ouderpartij 2022

Prjjzen aangeboden door   Categorie 1 1e prijs: Sven Kingma en Mart Baarda 2e prijs: Jort Dijkstra en Wybren Dijkstra Categorie 2 1e prijs: Nikkie