P.H. van der Tuin Kind/Ouderpartij

Tuin v d logo
 
Zondag 6 september wordt de kind/ouderpartij gekaatst met een prachtig aantal parturen: 28! De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door de buren van het kaatsveld: Bouwbedrijf P.H. van der Tuin; waarvoor onze hartelijke dank. Vele kinderen kaatsen met hun ouder, bij een aantal hebben wij een kaatsmaat gezocht. 
Er wordt gekaatst met een luchtbal; een kaatswant wordt dan niet gebruikt; in ieder geval niet door de ouders en de oudere jeugd. Er wordt geen inleggeld gevraagd. 
 
We verwachten jullie 11 uur op het kaatsveld.  De kantine is geopend, er is soep, de frituur gaat aan en ook andere consumpties zijn te verkrijgen. Vanwege Corona-maatregelen bij voorkeur met de pin betalen.
 
Jaja en we houden ook nog een verloting met prachtige prijzen; we gaan twee rondes houden. De lootjes zijn 1 euro per stuk en 6 voor 5 euro. Tja, vanuit Corona-maatregelen wordt de wijze van verkoop wat lastig. De verkoop van de lootjes zal aan een tafel zijn; graag gepast betalen en het geld in een bakje leggen. De lootjes liggen daar dan klaar. Vooral met elkaar erop letten dat de afstand van 1,5 m wordt aangehouden.  De kleedboxen blijven dicht, de douches worden niet gebruikt. De toiletten achter de kleedboxen kunnen door een ieder worden gebruikt. De plafonds van deze wc’s zijn afgelopen week fris gewit. 
 
De tent op het kaatsveld kan worden gebruikt om de sporttassen te stallen, om even te schuilen wanneer dit nodig mocht zijn. Na de wedstrijd zal de tent worden afgebroken en gaat dan naar het voetbalveld. Dit is de laatste kaatswedstrijd voor de jeugd dit seizoen. In januari start de wintertraining. Het was en is een raar seizoen met de Corona die op de loer ligt,  gelukkig hebben we voor de jeugd nog enkele wedstrijden kunnen organiseren. 
 
Veel plezier op deze kaatsdag en laat de kinderen genieten van het kaatsspel.
Wil jij ook zo graag in de jeugdcommissie: meld je zondag bij onderstaande!
 
Jeugdcommissie
Elizabeth, Eddie en Annet

 
 
 
 

Meer nieuws

2e prijs Jelte bij de welpenjongens op 5 juli in Wijnaldum

Menamer Prijswinnaars week 27

Het afgelopen weekend zijn er wederom een aantal jeugdleden van V.v.V. Menaem in de prijzen gevallen. Vrijdag was er een regiowedstrijd van de KNKB voor

1e prijs voor Pieter bij de Schooljongens in Deinum op 29 juni

Menamer Prijswinnaars week 26

Ook het afgelopen weekend is er weer een flink aantal bekers en kransen door (jeugd)leden van V.v.V. Menaem gewonnen op de kaatsvelden in heel Fryslân.

Douwe, Nikkie, Jasper en Jesper met de gewonnen prijzen in St.-Annaparochie op KNKB regiowedstrijd pupillen 21 juni 2024

Menamer Prijswinnaars week 25

Net als de voorgaande weken was ook deze week geen uitzondering. Er werden verschillende prijzen gewonnen door kaatsers en kaatsters uit Menaam.  Op vrijdag werd er