Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Vanaf 11 februari is de Jeugd Sponsor Actie gestart in de poiesz! We vinden het erg fijn dat een ieder de Jeugd Sponsor Munten voor V.v.V. Menaem spaart en in de koker van V.v.V. Menaem stopt. Onze koker is te vinden in de Poiesz supermarkt te Menaam. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van V.v.V. Menaem, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

fullsizeoutput 1fde