Winnaars OPM-jeugdpartij

Tijdens de merke op 12 augustus heeft de jeugd sportief gekaatst met een aantal spannende kaatswedstrijden.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de familie Oosten van OPM. Naast de prijswinnaars was er voor elke jeugdkaatser een herinneringsmedaille. Hartelijk bedankt hiervoor familie Oosten!

Anne Waterlander van X-lent heeft er prachtige foto’s van gemaakt.

foto van X-lent for you Fotografie en Webdesign.

De prijzen zijn gewonnen door:

Welpen:

1e prijs: Niels Miedema (K) en Jildou Palsma